Списание 8 НА ЖИВО: Битката за съзнанието

Среща с вашите любими автори

9:00 – 16:30 ч.
Всеки участник ще получи на място 4 бр. на Списание 8 по избор и запис от събитието
Списание 8 НА ЖИВО: Битката за съзнанието

Преглед

Списание 8 НА ЖИВО: Битката за съзнанието

Има само един изграждащ материал на света, в който всеки от нас живее и това е съзнанието. А спрямо това, което пускаме в него, животът ни може да е красив, грозен, страшен, приказен, лек, тежък, забавен, тъжен, поучителен или безсмислен.

Ако и вас ви е грижа за чистотата на съзнанието ви, ви каним да се впуснете в преживяването „Списание 8 НА ЖИВО: Битката за съзнанието“. На 23 март на сцената на Софийската опера ще говорят хора, за които сме убедени, че носят важна истина и разбиват заблуди, всеки в различна област и поле на знание, но все от решаващо значение.

Психотерапевтът и дългогодишен изследовател на хипнозата Иво Величков ще разкрие механизмите за контрол на съзнанието и ще ни даде насоки как да изградим защита срещу него, д-р Георги Тодоров за пореден път пред аудиторията на „8“ ще зачекне въпроса за нелепостите в здравеопазването на местно и световно ниво, духовният водач и йога майстор от Индия Ведасара ще ни сподели безценните си знания и съвети как да преобразуваме трите нива на съзнанието и да станем господари на своя ум. Юристът и социолог проф. Иво Христов ще разнищи обречената на гибел стара социална и политическа система, както и възможно ли е някой богат човек да използва технологиите, за да стане безсмъртен. Нутриционистът Слави Славов от здравословен център „Вита Рама“ ще разбули много от заблудите ни за храненето и ще ни даде диета, с чиято помощ да издигнем съзнанието, а Ваджра Теджас (ученик на гуру Йоги Тан) ще извиси честотата в цялата зала с темата за просветлението, с което падат всички воали на заблуди и възприятия и което е път на всеки духовно търсещ човек. За да бъде изпълнено съзнанието на всички ни с красота, ще се отдадем заедно на музиката, предвождани от маестро Йордан Камджалов, който ще ни окрили и вдъхнови, давайки тон за любими български песни и важни размисли.

Както винаги, ще бъде преживяване, което е трудно да се опише само с думи, но ще е важна крачка за всеки дошъл към живот в осъзнатост, истина и радост.

В случай че нямате възможност да присъствате на място, може да се насладите на преживяването и онлайн, като закупите билет за прякото излъчване тук.

Всеки участник ще получи на място 4 бр. на Списание 8 по избор и запис от събитието.

Очакваме ви!

Синопсис

ПРОГРАМА

9:00 – 9:10
Откриване

9:10 – 10:00
Иво Величков – „Сугесто Патия“

10:10 – 11:00
Слави Славов – „Храна за духа“

11:10 – 12:10
Ведасара – „Революция на съзнанието“

12:10 – 13:10
Обедна почивка

13:10 – 14:00
д-р Георги Тодоров – „СЗО – машина за контрол“         

14:10 – 15:00
проф. Иво Христов – „Бездната на самоунищожението“

15:10 – 16:00
Ваджра Теджас – „Избери свободата!“

16:00 – 16:30
Йордан Камджалов – „Победата е наша!“

Виж всичко

Среща с вашите любими автори

д-р Георги Тодоров
СЗО – машина за контрол

д-р Георги Тодоров

проф. Иво Христов
„Бездната на самоунищожението“

проф. Иво Христов

Иво Величков
„СугестоПатия“

Иво Величков

Слави Славов
„Храна за духа“

Слави Славов

Ваджра Теджас
„Избери свободата!“

Ваджра Теджас

Ведасара
„Революция на съзнанието“

Ведасара

Йордан Камджалов
„Победата е наша!“

Йордан Камджалов