Абонаментни цикли

23/24

Имаме удоволствието да Ви предложим Абонаментите цикли за сезон 2023-2024 година. За да Ви помогнем да се насладите на пълния спектър и разнообразие на оперните и балетните спектакли на сцената на Софийската опера, закупувайки предпочитания от вас цикъл ще имате възможност да се възползвате от най-добрите места на специална цена.

Клубни карти

Ако сте наш редовен зрител и желаете да получавате първи информация за предстоящите ни спектакли, да се възползвате от специални преференции и инициативи на Операта, можете да получите своята клубна карта на касата на Операта. Пълните условия за получаване на клубна карта можете да научите на Билетната каса, отдел "Продажби" и Информационен център.

Телефон за справки: + 359 2 8006266
E-mail: reservations@operasofia.bg

ПРОГРАМА "КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ"

Осигурете на своите служители удоволствието да посетят наш спектакъл или да организираме специално корпоративно събитие за Вас!

Ако желаете да се включите в програмата "Корпоративни клиенти", моля да се свържете с отдел "Продажби" на тел.: +359 2 8006293 и e-mail: sales@operasofia.bg

Телефон за справки: + 359 2 8006266 E-mail: reservations@operasofia.bg

намаления

1. Ученици, студенти, пенсионери и инвалиди

(задължителнио се представя документ, удостоверяващ правото да се ползва отстъпка)

-20 % от редовната цена на билета

Не важи за най- ниската ценова категория на съответния спектакъл.

2. Деца от 5 до 10 годишна възраст

-50% от редовната цена на билета. Цената на билета с намалението не може да е по-ниска от най- ниската цена към съответния спектакъл.

Отстъпката не важи за най- ниската ценова категория на съответния спектакъл.

Деца под пет години не се допускат на спектакли за възрастни.

3. Групови посещения

Групи от 10 и над 10 човека:

-20 % от редовната цена на билета

Не важи за най- ниската ценова категория на съответния спектакъл.

Отстъпките не важат за премиери, открити сцени, детски спектакли на голяма сцена и гостуващи спектакли. За детски спектакли на Голяма сцена: За групи от над 10 деца - децата ползват 20 % отстъпка от редовната цена.