Софийска опера и балет обявява конкурс за салонен персонал
23 сеп 2021Софийска опера и балет

Софийска опера и балет обявява конкурс за салонен персонал

Софийската опера търси да назначи млади, отговорни, инициативни и приветливи момичета и момчета за попълване екипа на салонния персонал. Работата е подходяща за студенти.

КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

Работа в изискана, културна обстановка в млад и усмихнат колектив;

Гъвкав работен график – работата е предимно вечер между 18 и 22ч, както и сутрин на дневни представления, по предварително изготвен месечен график;

Работа по време на световни премиери на опери, балети, мюзикъли, новаторски проекти на открито, образователни програми и презентации, ВИП събития, както и други артистични инициативи.

Възможност за запознаване в детайли с оперното и балетното изкуство и за професионално развитие.

ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:

Разпоредителите посрещат и настаняват зрителите на Софийската опера; осъществяват пропускателен режим с чекиране на билети; предоставят информация на зрителите относно репертоара или организацията в зрителна зала; обслужват зрителския гардероб; осъществяват продажба на програми и билети; следят и осигуряват реда в залата и фоайетата по време на представления; съдействат на зрителите при възникнали въпроси от тяхна страна; активно презентират и рекламират предстоящи заглавия от афиша на Операта.

ИЗИСКВАНИЯ:

Приятен, представителен външен вид, позитивна нагласа и отношение към клиента;

Добро владеене на английски език;

Комуникативност, отговорност и дисциплинираност;

Умение за работа в екип

Желаещите кандидати могат да изпратят своето CV с актуална снимка и телефон за обратна връзка на email: e.hristova@operasofia.bg. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.