СРЕЩА С РИХАРД ТРИМБОРН ЗА "ТРИСТАН И ИЗОЛДА" НА 22.03.2014
15 мар 2014

СРЕЩА С РИХАРД ТРИМБОРН ЗА "ТРИСТАН И ИЗОЛДА" НА 22.03.2014

Световноизвестният вагнеров интерпретатор и музикален педагог  Рихард Тримборн отново е в Софийската опера. Както ви е известно, нашите солисти продължават музикалната подготовка на следващата вагнерова премиера – „Тристан и Изолда“, планирана за 26 февруари 2015 г.

Каним ви да участвате в поредното вагнерово пътешествие и да се включите в процеса на музикалната подготовка на маестро Рихард Тримборн по работата му по второ действие на творбата на Вагнер.   То ще се състои на 22 март, събота от 13.00 ч. в залата на Софийската опера и балет и лично маестро Тримборн ще ни запознае с още тънкости в интерпретацията. Водещи солисти – участници в проекта ще изпълнят откъси от „Тристан и Изолда“.

Напомняме ви, че повторното изпълнение на тетралогията „Пръстенът на нибелунга“ на режисьора Пламен Карталов ще бъде от 23 до 29 юли с гост-диригент световноизвестният Кадзуши Оно. За ваша информация, публика от Германия, Австрия, Великобритания и от други държави вече закупи билети за представленията. Не пропускайте и вие поне веднъж в живота си да присъствате на гениалната тетралогия на Рихард Вагнер.