Мюзикълът „ Mamma Mia ” с предсезонни спектакли през септември в Софийската опера и балет - newsbgreporter
10 сеп 2018

Мюзикълът „ Mamma Mia ” с предсезонни спектакли през септември в Софийската опера и балет - newsbgreporter


След безпрецедентния успех, който постигна след премиерата си през юли на Софийска сцена и на фестивала „ Опера на върховете ” на Белоградчишките скали и отличната оценка, дадена от зрителите, хитовият мюзикъл „ Mamma Mia ” с музика на шведската поп-група АВВА се завръща през септември на сцената на Софийската опера и балет със седем предсезонни спектакъла. Това информира г-жа Галина Минчева - ПР на първия ни оперен театър, специално за Нюз БГ Репортер.

Така ще се отговори на неспиращия зрителски интерес към постановката на режисьора академик Пламен Карталов, който за първи път в България представи пред публика едно от хитовите заглавия в афиша на световните музикални театри, гледано досега от над 60 милиона души в цял свят.

Вечните песни на АВВА, адаптирани на български език и невероятната игра на артистите, сред които са Весела Делчева, Орлин Горанов, Ники Сотиров, Симеон Владов, Еделина Кънева, Деница Шопова, Люси Козарева и други, ще гарантират на публиката незабравими емоции. За това със сигурност ще допринесе и амосферата на сцената, наподобяваща малък гръцки остров, на който главната героиня Софи е поканила трима мъже - в търсене на своя баща, който трябва да я отведе до олтара в сватбения и ден, за да се превърне той в незабравим спомен за нея. Дали планът на Софи ще е успешен ? Това ще разберете, ако посетите предсезонните спектакли на „ Mamma Mia ” в Софийската опера и балет на 12,13,14,15,16 и 18 септември 2018 г. с начален час 19.

Поради големия зрителски интерес в неделя 16 септември ще се играе и още един спектакъл с начален час – 11.

Лятото на „Мamma Mia” продължава не само през септември, защото мюзикълът става постоянно заглавие в афиша на Софийската опера и балет. Така той ще може да бъде видян и през месец октомври, както и през януари и май 2019 година.

Билети могат да се закупят на касата на Софийската опера и балет на ул.”Врабча” 1, и чрез касите на EasyPay в цялата страна, както и в интернет на адрес: operasofia.bg и в мрежата на eventim.bg .

https://newsbgreporter.blogspot.com/2018/09/mamma-mia.html