„ПАРСИФАЛ И ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ЗЛОТО“ - ЛЕКЦИЯ  ОТ ТОМАС МАЙЕР – ШВЕЙЦАРИЯ.
16 юни 2017

„ПАРСИФАЛ И ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ЗЛОТО“ - ЛЕКЦИЯ ОТ ТОМАС МАЙЕР – ШВЕЙЦАРИЯ.

Като събитие, съпътстващо премиерата на „Парсифал“ от Рихард Вагнер,       на 8 юли, събота, 2017 г. от 11,00 ч. в Камерната зала на Софийската опера и балет /вход от бул. „Дондуков“ 30/, по покана на Антропософското общество в България швейцарският автор, редактор, издател и лектор ТОМАС МАЙЕР ще изнесе лекция на тема „ПАРСИФАЛ И ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ЗЛОТО“ – един парещ въпрос, пред който днес е изправено цялото човечество.

Като допълнение към темата ще бъде представена новоизлязлата книга на Томас Майер на български език „Под знака на числото 5“, издадена от

Антропософско издателство „Даскалов“.

Ще бъде осигурен консекутивен превод.

Предвид ограничения брой места в Камерна зала, желаещите да присъстват на лeкцията на г-н Томас Майер следва да регистрират своето участие на                 е-мейл: valvalstam@yahoo.com , или на тел. 02/ 800 62 66,  0887 967 593,

най-късно до 07.07.2017 г.

Очакваме Ви!     

ТОМАС МАЙЕР е роден в Швейцария през 1950 г. Завършва хуманитарни науки, история и философия.

Основател е на издателство “Perseus Verlag” в Базел и редактор на месечното списание “Der Europäer” („Европеецът“), което излиза и във вариант на английски език “The Prеsent Age” („Настоящата епоха“).

Автор е на множество статии и книги, между които „Светлина за новото хилядолетие“, „Реалност, истина и зло“, „Факти, въпроси и гледни точки за 11 септември 2001 г.“, както и биографии на Д. Н. Дънлоп и Лудвиг Полцер-Ходиц.

Изнася лекции на различни теми в цял свят, поставил е и няколко драми в Базел.

Антропософско издателство „Даскалов“ е издало две негови книги в превод на български език: „Личната мисия на Рудолф Щайнер“ и „Азова сила и ясновидство. Тао импулсът в еволюцията“. Предстои издаването на книгата му „Под знака на числото 5“, темата на която са петте духовни събития и задачите на човека в настоящата епоха.