„ОПЕРА НА ВЪРХОВЕТЕ“ – БЕЛОГРАДЧИШКИ СКАЛИ 2017 г. - УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКА НА БИЛЕТИ
15 апр 2014

„ОПЕРА НА ВЪРХОВЕТЕ“ – БЕЛОГРАДЧИШКИ СКАЛИ 2017 г. - УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКА НА БИЛЕТИ

Скъпи гости, закупуването на билета означава приемане на настоящите условия. Всеки посетител:

  • проверява заглавието, датата, мястото и часа на спектакъла, отпечатани върху билета;
  • пази своя билет придружен с касов бон до приключването на представлението;

Не се възстановяват суми или издават дубликати за откраднати, изгубени или повредени от клиента билети.

Тъй като спектаклите се изпълняват на открито, Софийска опера и балет си запазва правото да променя датата, мястото и часа на спектакъла. При влошаване на атмосферните условия е възможно да има забавяне или прекъсвания на представлението.  Спектакълът се счита за изпълнен, ако е стигнал до средата на първо действие.

В случай че представлението бъде отменено по причини, свързани с форсмажор, като земетресение, влошаване на атмосферните условия, стачка, локаут, пожар, епидемия, Национален траур, Държавен указ, нареждане на местните власти, терористичен акт или каквито и да е други причини, извън човешкия контрол, Софийската опера и балет се освобождава от задължения по изпълнение на спектакъла.

Забранява се допускането на деца под 5-годишна възраст.

Забранено е внасяне и използване на звукозаписни уреди, професионални фотоапарати и видеокамери. Не е разрешено да се внасят храна и напитки. Пушенето е забранено. Не се допускат животни.

При предаване на събитието по телевизията, посетителят дава своето съгласие да бъде заснет с всички технически средства и записите направени по време на събитието или във връзка с него, да бъдат използвани безвъзмездно, без ограничение на време и място.