Страхотно преживяване с „Мамма мia“ в Пловдив!

Мюзикълът "Мамма mia" имаше това лято изключително голям успех: по време на фестивала "Опера на върховете" в Белоградчик, на полувековния юбилей на курорта "Албена", във Варна и в Пловдив. Турнето из страната премина феноменално - артистите обираха нестихващите овации на публиката. Същото стана и на 10 септември, вечерта, в Античния театър в Пловдив, където  се игра 45 спектакъл на мюзикъла "Мамма мia" .

Представлението  беше в състав:

Люси Козарева, Весела Делчева, Орлин Горанов, Ники Сотиров, Николай Павлов, Яница Маслинкова, Деница Шопова, Денко Проданов, Боян Арсов, Георги Джанов, Йоана Кулева, Цветелина Коцева и Пламен Гранжан.

Постановката е дело на режисьора Пламен Карталов, а музикалното ръководство е в ръцете на Светослав Лазаров, тон режисьора Влади Владимиров, музикалния консултант Жорж Димитров, а сценографията е на Нела Стоянова, хореография Риолина Топалова, костюмите са на Христиана Михалева.

Ето някои от впечатленията  през изминалата нощ:

"Фурор в септемврийската нощ, дълги опашки за билети…"

„Повече от 2500 зрители на Античния театър в Пловдив аплодираха Мамма мiа", пяха и танцуваха с артистите на Софийската опера.“

„Невероятен спектакъл, в съчетание на магията на античния театър и обичащата ви публика.
Страхотно изживяване!“

След Пловдив, спектаклите се пренасят на сцената на Софийската опера за последен път през този сезон на 13, 14 и 15 септември.

Тържественото откриване на 130 - тия сезон на Софийската  опера е на 20 септември с Гала концерт, посветен на 90 години от рождението на Николай Гяуров.

Снимки: Светослав Николов

Новини и събития