МНЕНИЯ НА ДЕЦА ЗА ПРЕКАРАНИЯ ПРАЗНИК В ОПЕРАТА
01 юни 2019

МНЕНИЯ НА ДЕЦА ЗА ПРЕКАРАНИЯ ПРАЗНИК В ОПЕРАТА

Моника –девет годишна и Елизабета – шест годишна, сестрички

 

Толкова е хубаво в Операта! Гледахме „Лили и вълшебното бисерче“ и бяхме с нея на морското дъно! Хареса ни колко много е смела Лили, добра и никога не се предава! Искаме да сме с нея и като нея. Сега ще останем още в Операта- ще се запознаем с Лили, с Мечо Пух и най-важното за нас – ще видим как гримирват артистите!

Димитър Пройнов – баща на пет годишния Димитър:

 

Малкият ми син се срамува да говори и се крие зад мене. Затова аз ще кажа, че още от входа ни посрещна празничната атмосфера с героите- Лисицата, Червената шапчица, Козелът Сърдитко, Мечо Пух…Посрещнаха ни веселите и приветливи лица на хората от Операта. Те накараха моето срамежливо дете да се чувства специално, да усети, че той е героят на този ден. Постановката на „Лили и вълшебното бисерче“ е прекрасна! Браво, давайте в същия дух!“

Симона – десет годишна

 

За тържеството в Операта разбрах от една Ваша книжка и от майката на  Анжелина Денчева, която е Лили в „Лили и вълшебното бисерче“. Затова дойдох с удоволствие с моята майка. Двете се радваме все още на току-що свършилото представление, но освен него ми хареса това, че можем да ходим навсякъде из театъра и дори ме гримираха като калинка. Харесаха ми костюмите на мидите.

Боян – десетгодишен

 

За това, че ще има хубави неща в Операта на празника ни ми каза госпожа Калинова от 97-мо Средно училище. Много ми е приятно тука. Посетил съм няколко спектакъла, но ми хареса особено „Вълшебната флейта“. Костюмите на певците бяха царствени, най-вече на жените. Чакам с нетърпение да гледам представленията Ви на открито, в парка и баба  казва : „Хубаво, ще те заведем на много от тях, ама дано да не вали дъжд!“ Дано!

Юлиянка Петкова- осем годишна:

 

Аз и мама мислим, че „Лили и вълшебното бисерче“ е фантастично представление. Ще дойда да го гледам пак, когато отново го дават. Нямам нетърпение! Празника тук е чудесен!

Господин Петков, баща на Юлиянка:

 

Действително представлението е супер привлекателно за деца с фантастичния си сюжет! Разбира се, че стиховете на Валери Петров са неповторими, защото в тях има много препратки към нас, възрастните. Трябва днес да се радвам с дъщеря си, с другите деца – техен празник е! Благодаря Ви за всичко, което правите за малките Ви приятели! Ще дойдем пак в Операта!