ВИДЕОПРОЖЕКЦИЯ  - „ЗВЕЗДНИ МИГОВЕ ОТ СВЕТОВНИТЕ СЦЕНИ С КАМЕРЗЕНГЕРИН АННА ТОМОВА-СИНТОВ“
19 мар 2019

ВИДЕОПРОЖЕКЦИЯ - „ЗВЕЗДНИ МИГОВЕ ОТ СВЕТОВНИТЕ СЦЕНИ С КАМЕРЗЕНГЕРИН АННА ТОМОВА-СИНТОВ“

Има събития, които вълнуват, остават  като скъп спомен за едно необикновено изживяване. Такова събитие предлага Софийската опера в срещата с Анна Томова-Синтов, „примадоната със сърце“, както критиката я възприема.

Откриването на голямата изложба „55 години живот на сцената“ на 7 април от 19.00 часа, посветена на Анна Томова-Синтов ще бъде увертюрата към срещата на живо с оперната легенда.

 Видеопрожекцията „Звездни мигове от световните сцени с камерзенгерин Анна Томова-Синтов“, която ще се случи след откриването на изложбата на сцената в голямата зала на Софийската опера,  предлага вълнуващо пътуване в света на голямата опера, съпреживяване на героините, които българската артистка завеща на бъдещето. Своя път, своите емоции и спомени Анна Томова ще сподели с обичаната си публика  в разговора с Магдалена Манолова. Разговор, който ще отваря завесата на световните оперни сцени и спектакли със звездни артисти и диригенти.

Очакваме ви на 7 април от 19.00 часа в голямата зала на Софийската опера на  тази вълнуваща среща отблизо с Анна Томова-Синтов и нейните героини, които оживяват  в звездни постановки от цял свят във  видеозаписи на Анна Томова-Синтов.

Това събитие има образователна цел да запознае с творческия път на голямата певица младите зрители, които не са имали възможността да видят на живо спектакли с нейно участие.