Чан-Ук Ким

Чан-Ук Ким
  • Предстоящи представления

Биография

Chan-Uk Kim е корейски тенор, завършил университета Yeungnam, специалност "Вокална музика". След дебюта си той е национално признат като талантлив художник, печелейки много награди. През 2019 г. той получи наградата за таланти на университета Yeungnam. Същата година той печели 3-то място в Националния музикален конкурс GloVil и печели Националния музикален конкурс, организиран от The Music Association of Daegu City. През 2022 г. той спечели Корейския вокален конкурс, организиран от Комитета за стипендии на Lee DaeWoong, а през 2023 г. се класира на 1-во място в Masters Vocal Contest.

Кариерата му до момента включва изяви на различни концерти на различни сцени. През 2018 г. той участва в концерта Night of Songs в университета Yeungnam, където също пее на редовен концерт през 2019 г. През същата година той участва в съвместния концерт на 4 университета в Тегу, организиран от Kyungpook National Университет. През 2020 г. той се появи на концерта „Classic Rookies“, организиран от Daegu Concert House като част от Седмицата на артистите в Daegu, а през 2021 г. се появи на прослушване на KBS Daegu Classic FM, наречено Beautiful evening, 4 o’clock. През 2022 г. той изигра ролята на Родолфо от La Bohème като празнично представление в университета Yeungnam.

Очаква се той отново да изиграе ролята на Родолфо на 20-ия Международен оперен фестивал в Тегу „Young Artist Concertante Concertante Series“. Настоящите му дейности са свързани с това да бъде асоцииран певец в Opern Studio на операта в Дегу.

Виж всичко