8-ми март, подарете емоция!
28 фев 2022Софийска опера и балет

8-ми март, подарете емоция!

“Задачата на изкуството е да вълнува сърцата.” – Хелвеций.

Скъпи приятели, подарете специална емоция под формата на ваучер за оперно или балетно преживяване на любимата дама по случай международния празник на жената, 8-ми март!

Бутон 

Условия за закупуване и използване на ваучер (Gift card) на Софийска опера и балет:

• Gift картата може да бъде използвана единствено срещу билет за спектакъл по избор от програмата на Софийска опера и балет.
• Gift картата може да бъде използвана на Билетната каса или при купуване на билет онлайн от официалния сайт на Софийска опера и балет (www.operasofia.bg).
• Gift картата не може да бъде заменян за неговата левова равностойност.

В случай, че лицето желае билет на по-висока стойност, Софийска опера и балет издава такъв, след доплащане на съответната разлика (важи само за покупка на билети от Билетната каса на Операта). При поръчка на билети през www.operasofia.bg стойността трябва да отговаря на сумата от Gift картата.

• Валидността на Gift картата е 6 месеца от издаването . Датата е изписана на картона, придружаващ Вашата карта.
• При купуване на билети за представления на Софийска опера и балет, зрителят трябва да се запознае с Общите условия за закупуване на билети.

При използване на Gift картата Вие се съгласявате с Общите условия за закупуване на билети, с които може да се запознаете тук.

8 март