Клуб „Приятели на Софийската опера и балет“
23 ное 2023Софийска опера и балет

Клуб „Приятели на Софийската опера и балет“

Скъпи приятели! 

Добре дошли в клуб „Приятели на Софийската опера и балет“! За нас е удоволствие да посрещаме публиката и да се грижим за вашето преживяване. Създадохме клубните карти за най-лоялните ни посетители.

За да получите карта за клуб „Приятели на Софийската опера“ заповядайте на Билетната каса (ул. „Врабча“ 1) и попълнете формуляра за членство. След попълването му веднага получавате картата и можете да направите своята първа покупка на билети с нея.

Като наш член имате възможността да получавате първи програмата със спектаклите на Софийската опера, новини, специални кампании и отстъпки. За целта отбележете опцията за абониране към имейл бюлетин.

При купуване на над 10 билета за спектакли на голяма сцена на Софийска опера и откритите летни сцени в рамките на календарната година получавате следващите 2 билета с 50% отстъпка от цената на избраните билети. При купуване на над 10 билета за детски спектакли получавате следващите 2 с преференциална 30% отстъпка.

Предложението не се комбинира с други отстъпки и цената с отстъпката не може да бъде по-ниска от най-ниската ценова категория за избрания спектакъл (с изключение на предложението за детските спектакли).

Очакваме ви заедно да споделяме незабравими преживявания в Софийската опера и балет!

➡️ Вижте повече тук: https://www.operasofia.bg/subscriptions