„Мечо Пух” и „Червената шапчица” отново ще зарадват малчуганите в операта през уикенда
06 дек 2013

„Мечо Пух” и „Червената шапчица” отново ще зарадват малчуганите в операта през уикенда

И тази събота и неделя Софийската опера и балет е подготвила за своите най-малки почитатели много приятни и забавни моменти с две от най-успешните и търсени заглавия от детския репертоар на театъра.

На 7 декември от 11.00 ч. (събота) ще се играе мюзикълът „Мечо Пух” от Андрей Дреников.  В неделя, на 8 декември, отново от 11.00 ч., зрителите ще могат да гледат мюзикъла „Червената шапчица” от Александър Владигеров.

Детските спектакли на Софийската опера и балет се радват на все по-голяма популярност и са много търсени от публиката. От началото на сезона всеки месец театърът обявява допълнителни представления  за деца поради изключително бързото изчерпване на билетите за детските спектакли.

Детската програма на Софийската опера и балет освен много забавна, има и възпитателни и образователни функции, защото запознава децата с класически и съвременни музикални произведения адаптирани специално за малките зрители.

Билети за детските представления на Софийската опера и балет се продават на цени от 8 лв. (и за деца, и за възрастни) на касата на театъра, ул. „Врабча” 1.