Томас ще посети днес за първи път в живота си Софийската опера и балет - в-к Стандарт 29.05.2014
29 май 2014

Томас ще посети днес за първи път в живота си Софийската опера и балет - в-к Стандарт 29.05.2014

Фойерверки избухнаха в небето над Дупница в чест Томас Томов, който победи в шоуто на bTV "България търси талант". Шампанско се лееше като на Нова година в чест на 17-годишния младеж, който предизвика възторг и възхита у своите съграждани. "Няма такова добро и възпитано дете като него", казват роднините и познатите за Томас.

Около 300 души се изредили да поздравят родителите му Биляна и Рангел. Самият победител бързал да се прибере и да обърнe внимание на най-близките си, които се почерпили в механата на чичо му Росен. "България търси талант" даде много на сина ми. Това не е само сумата от 60 000 лв. Томас научи нови песни и стана по-уверен в себе си. Вече е напълно сигурен, че догодина, след като завърши средното си образование в Кюстендил, ще кандидатства в Консерваторията в София. Искаме да го запишем да учи и италиански, който ще му е необходим в бъдеще", сподели майката Биляна пред местния "Вяра".


Томас ще посети днес за първи път в живота си Софийската опера и балет, съобщиха оттам. Той е поканен да гледа галаконцерта на участниците в току-що завършилия майсторски клас на Фиоренца Косото. Преди това ще се срещне с известния вокален педагог Генко Гешев, декан на Вокалния факултет в Питсбърг, САЩ.

Копирано от standartnews.com