От 24 юни Софийската опера и балет  вече може да се похвали и със своята последна иновация – интерактивно киоск устройство
28 юни 2019

От 24 юни Софийската опера и балет вече може да се похвали и със своята последна иновация – интерактивно киоск устройство

От 24 юни Софийската опера и балет  вече може да се похвали и със своята последна иновация – интерактивно киоск устройство, предоставящо информация за събитията в реално време.

Мултимедийният киоск се състои от 22 инчов мулти-тъч дисплей, който предлага бърз достъп до актуалната информация за предстоящите спектакли, новини, календар и възможност за закупуване на билети, в случай, че потребителите разполагат с активен профил в сайта www.operasofia.bg. В момента на работа с устройството такъв профил може да бъде направен и от самия  киоск.

През следващите месеци тази система предстои да бъде надграждана с нови и интересни допълнения, които да предоставят възможност за още по-добро потребителско преживяване.

Киоскът е разработен от компанията Еlement 3 Studio https://element3.studio/, специализирана в областта на визуалните технологии и презентациите.

 Устройството се намира в централното фоайе на Софийската опера и балет и е достъпно за всички зрители. По този начин Софийската опера и балет продължава своята работа по въвеждането на нови и ефективни онлайн комуникации в областта на дигиталните технологии.