КЛУБ ПРИЯТЕЛИ НА ОПЕРАТА - 14.04 / 18:00ч.
11 апр 2019

КЛУБ ПРИЯТЕЛИ НА ОПЕРАТА - 14.04 / 18:00ч.

Скъпи приятели на Софийската опера и балет,

След вълнуващата среща с Анна Томова-Синтова на голямата сцена на Софийската опера и видеопрожекцията със звездните мигове  от нейния живот от световните сцени, Клуб опера очаква своите приятели на още едно небикновено изживяване. Видеопрожекцията „Звездни мигове със Софийската опера“ от 1997 година.

 Избрани сцени от мега продукции и премиери на спектакли, с които първия ни оперен театър завладя публиката в Япония и някои страни в Европа с участието  на българските оперни легенди  Николай Гяуров, Гена Димитрова, Анна Томова-Синтова, Райна Кабавинска и изгряващите нови звезди като Красимира Стоянова, Цветелина Василева, Камен Чанев, Костадин Андреев и др. ще създаде представата за световното измерение на Софийската опера.

Пищната картина от премиерните постановки на режисьора Пламен Карталов от края на миналия век и тяхното създаване внушава представата за високите стандарти на първия ни оперен театър. Изненада за вас ще бъде и срещата на живо с някои участници в тези спектакли, които тръгнаха от Софийската опера и направиха световна кариера. Такава е сопраното Цветелина Василева, която ще бъде специален гост в тази среща. 

Очакваме ви, скъпи приятели на 14 април от 18.00 часа  на Малка сцена на поредното пътуване в света на Софийската опера.

Д-р Магдалена Манолова