Участниците в най-новата премиера на Софийска опера Mamma Mia са истински Dream team !

Участниците в най-новата премиера на Софийска опера  Mamma Mia са истински Dream team ! Снимки: Светослав Николов

Едва ли има вече човек да не е чул за най-новото предизвикателство в репертоара на първата ни оперна сцена. Световният мега-хит MAMMA MIA! ще зарадва столичани и гостите на столицата от 18-ти юли в продължение на пет последователни вечери от 19:00 часа.

Не случайно актьорският състав е истински Dream team(да използваме популярният израз в средата на  световният футболен форум). Сред него блестят имената на любимците на българската поп сцена Орлин Горанов и Влади Михайлов. Звездите на театъра и мюзикъла Ники Сотиров, Деница Шопова, Весела Делчева, Симеон Владов, Люси Козарева, Денко Проданов, Яница Маслинкова, Еделина Кънева. Звездният състав се допълва елегантно от солистите на Софийска опера Светлана Пръвчева, Елена Стоянова, Николай Павлов, Александър Георгиев, Боян Арсов, Радослав Владимиров, Живко Симеонов и д-р. Всичко това се подплътява от 8 членна рок-банда и прекрасен балет.

Отдавна на едно място не са се събирали толкова обичани и талантливи творци обединени от вдъхновението на неуморния акад. Пламен Карталов, който с лекота ги превежда през този дълбок разказ за любов,  търпение и безусловно приятелство. Световните хитове на АББА ще бъдат чути за първи път на български език и в тон с романтичният сюжет ще направят това лято да се запомни като ЛЯТОТО НА МАММА МИА!

Заповядайте на премиерните спектакли на 18, 19, 20, 21 и 22 юли от 19:00 на сцената на Софийска опера и балет.

От там шоуто се пренася на 3-ият летен фестивал "Сцена на върховете - Белоградчик" на 26, 27, 28 и 29 юли от 20:00 часа.

Снимки: Светослав Николов

Новини и събития