„ОПЕРА НА ВЪРХОВЕТЕ  – БЕЛОГРАДЧИШКИ СКАЛИ” 2018 УСЛОВИЯ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТИ
25 юни 2018

„ОПЕРА НА ВЪРХОВЕТЕ – БЕЛОГРАДЧИШКИ СКАЛИ” 2018 УСЛОВИЯ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТИ

УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ,

закупуването на билет означава приемане на настоящите условия.

Всеки посетител трябва да:

  •  провери заглавието, датата, мястото и часа на спектакъла, отпечатани върху билета в момента на закупуването му;
  • пази своя билет, придружен с касов бон, до приключването на представлението.

Не се възстановяват суми или издават дубликати за откраднати, изгубени или повредени от клиента билети.

Тъй като спектаклите се изпълняват на открито, Софийска опера и балет си запазва правото да променя датата, мястото и часа на спектакъла. При влошаване на атмосферните условия е възможно да има забавяне или прекъсвания на представлението.  Спектакълът се счита за изпълнен, ако е стигнал до средата на първо действие.

В случай, че представлението бъде отменено по причини, свързани с форсмажор, като земетресение, влошаване на атмосферните условия, стачка, локаут, пожар, епидемия, Национален траур, Държавен указ, нареждане на местните власти, терористичен акт или каквито и да е други причини, извън човешкия контрол, Софийската опера и балет се освобождава от задължения по изпълнение на спектакъла.

Суми за закупени билети се възстановяват само в случай, че спектакълът, за който са  е отпаднал по вина на Софийска опера и балет.

Забранява се допускането на деца под 5-годишна възраст.

Забранено е внасянето и използването на звукозаписни уреди, професионални фотоапарати и видеокамери, както и снимането с телефонни и други апарати. Не е разрешено внасянето на храни и напитки. Пушенето е забранено. Не се допускат животни.

Закупеният билет не ви осигурява транспорт до гр. Белоградчик.

При предаване на събитието по телевизията, посетителят дава своето съгласие да бъде заснет с всички технически средства и записите, направени по време на събитието или във връзка с него, да бъдат използвани безвъзмездно, без ограничение на време и място.