Съветът на жените в бизнеса със специално посещение в Софийската опера и балет
13 ное 2017

Съветът на жените в бизнеса със специално посещение в Софийската опера и балет

Специално пощение на Софийската опера и балет беше организирано за Съвета на жените в бизнеса в България. Близо 70 дами – членове, участнички в образователната инициатива Лидерска академия, приятели на организацията и техните семейства се потопиха в магията на оперното сценично изкуство.

Групата от Съвета на жените в бизнеса беше част от публиката на новото представление на „Кармен”, дело на директора на Софийската опера и балет акад. Пламен Карталов. Операта получи заслужените овации на гостите от Съвета, като всички те споделиха възторженото си мнение за иновативната постановка и таланта на българските изпълнители.

Представлението не беше единственото преживяване, запленило гостите от Съвета на жените в бизнеса в Софийската опера и балет. Част от посещението беше и специално организиран за тях тур зад кулисите, за да се запознаят отблизо с магията на някои от най-интересните моменти от подготовката на една постановка. Дамите и техните семейства посетиха репетиционната зала за балет, гримьорната, където артистите се преобразяват за своите сценични образи,  видяха костюмите и реквизита на Операта, разбраха  как и откъде се управляват звука и осветлението по време на представление, пултът, както и цялата сцена.

7R8A4609

Гостите от Съвета се срещнаха с акад. Пламен Карталов, както и със заместник – директора „Административна въпроси” на Софийската опера и балет Христина Станева, организирала това специално посещение.

7R8A4864

След края на постановката групата от Съвета на жените в бизнеса в България имаше възможност да се запознае и с изпълнителите от „Кармен” и да ги поздрави лично за великолепното им изпълнение.

http://womeninbusiness.bg/new