ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БУДИТЕЛ НА ГОДИНАТА: АКАДЕМИК ПЛАМЕН КАРТАЛОВ
21 окт 2019

ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БУДИТЕЛ НА ГОДИНАТА: АКАДЕМИК ПЛАМЕН КАРТАЛОВ

Ето тук е платформата за гласуване:   http://bnr.bg/hristobotev/page/glasuvaite-za-buditel-2019