02 декември - 03 декември

MAMMA MIA!

Музика и текст Бени Андершон и Бьорн Улвеус, Режисьор Пламен Карталов

събота 02 дек 2023 14:00
събота 02 дек 2023 19:00
неделя 03 дек 2023 14:00
неделя 03 дек 2023 19:00