От 4 до 9 юли 2015 г. , ще бъде затворена за движение на автомобили  улица „Врабча“ в участъка между бул. „Раковски“ и ул. „Париж“ от 17.00 до 24.00 часа.
03 юли 2015

От 4 до 9 юли 2015 г. , ще бъде затворена за движение на автомобили улица „Врабча“ в участъка между бул. „Раковски“ и ул. „Париж“ от 17.00 до 24.00 часа.

УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ,

Във връзка с летния Вагнеров фестивал -  от 4 до 9 юли 2015 г. , ви информираме, че в дните на представленията  от тетралогията „Пръстенът на нибелунга“: на 4 юли – „Рейнско злато“, на 5 юли – „Валкюра“, на 7 юли „Зигфрид“ и на 9 юли – „Залезът на боговете“, всичките с начало 18 ч. , ще бъде затворена за движение на автомобили  улица „Врабча“ в участъка между бул. „Раковски“ и ул. „Париж“ от 17.00 до 24.00 часа.

За ваше улеснение, срещу представяне на билет, ще можете да паркирате безплатно от 17.00 ч.  в северозападната част на паркинга пред  пл. „Александър Невски“ между ул. „Оборище“ и 11 август“ и на пл. „Николай Гяуров“. Това обаче не важи за местата със служебен абонамент! Служители на Столичната община ще ви съдействат, подчертаваме, срещу представяне на билет за представлението от тетралогията „Пръстенът на нибелунга“, което се играе същия ден.

Като благодарим на Столичната община и лично на столичния кмет г-жа Йорданка Фанкъкова за съдействието, ви пожелаваме приятно гледане и приятни минути с музиката на Вагнер, режисурата на маестро Пламен Карталов и прекрасните български гласове. Сред вас ще бъдат и почитатели на Рихард Вагнер от цял свят, дошли специално за фестивала.             

СОФИЙСКАТА ОПЕРА И БАЛЕТ